Lekelerin aparilmasi
4 posters
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)
Lekelerin aparilmasi
Forum istifadecisi Viki-den aldigimiz suali cavablandiririq
Admin
salam eziz Hi -Fi kollektivi,cox shad oldum sizin forma qatilmagima.Saytiniz cox naraqlidi, size ugurlar dileyirem.
Menim bele bir sulalim var uz derisi ile bagli.uzde olan civze ve sepkilerden qalan aciq ve tund qehveyi lekeleri nece yox etmek olar, maskalar vasitesi ile,yeni ev shraitinde,qeyd edim ki, uzumun derii quru ve hessasdir.adeten yaz ve yay aylarinada bu lekeler bir qeder tundleshir ve elebil boyuyur.
bir sualim, da var, SPF 50 terkibi olan qorucu kremleride hal hazirda yeni yazin evveli istifade etmek olar ya yox?
teshekkurler size. Smile
viki
Admin
salam eziz Hi -Fi kollektivi,cox shad oldum sizin forma qatilmagima.Saytiniz cox naraqlidi, size ugurlar dileyirem.
Menim bele bir sulalim var uz derisi ile bagli.uzde olan civze ve sepkilerden qalan aciq ve tund qehveyi lekeleri nece yox etmek olar, maskalar vasitesi ile,yeni ev shraitinde,qeyd edim ki, uzumun derii quru ve hessasdir.adeten yaz ve yay aylarinada bu lekeler bir qeder tundleshir ve elebil boyuyur.
bir sualim, da var, SPF 50 terkibi olan qorucu kremleride hal hazirda yeni yazin evveli istifade etmek olar ya yox?
teshekkurler size. Smile
viki
Geri: Lekelerin aparilmasi
Salam Viki,lekeler ev sheraitinde mualiceye cetin tabe olur,ancaq yene de qeyd edeceyim kicicik meslehetler xeyrinize olar,butov 1 limonu qabiqli halda suzgecden kecirib onu 1 st. araqla qariwdirin ve onunla gunde 2 defe lekelerinizi silin;yarim st.qabiqsiz gunebaxan tumu ve yaxud badami kofe uyudenle uyudub uzerine 1x.q.bitki yagi,1 yumurta sarisi,yarim limon soku elave edib ondan heftede 2 defe maska istifade edin.Aptekden axromin ve ya 5% hidroxinon mazi alib axshamlar lekelerinize cekin.SPF kremine geldikce o lekelerinizin yaz-yay aylarinda daha da tundleshmemesi ucun mutleqdir.Yayin ortalarina yaxin 60+ factordan istifade edin
Guler Abdullayeva
dermoto-kosmetoloq
Guler Abdullayeva
dermoto-kosmetoloq
Guler Abdullayeva- İsmarıc sayı : 20
TESHEKKURLER
SALAM HI-FI,SUALIMI CAVABLANDIRDIGINIZ UCUN TESHEKKURLER
BES ARAGIN TERKIBINDE SPIRT OLDUGU UCUN OZ UZU TUKLENDIRMEZ VE QURUTMAZ? CUNKI UZUM QURU VE HESASDIR?
BIR DE BILMEK ISTEYIREM YENI HAL HAZIRDA SPF 50 TEKIBLI QORUYUCU KREMLERDEN ISTIFADE ETMEK OLAR YOXSA DAHA ZEIFLERINDEN ISTIFADE EDIM YAYDA GUCLENDIREREM
DIQQETINIZE GORE MINNETDARAM
BES ARAGIN TERKIBINDE SPIRT OLDUGU UCUN OZ UZU TUKLENDIRMEZ VE QURUTMAZ? CUNKI UZUM QURU VE HESASDIR?
BIR DE BILMEK ISTEYIREM YENI HAL HAZIRDA SPF 50 TEKIBLI QORUYUCU KREMLERDEN ISTIFADE ETMEK OLAR YOXSA DAHA ZEIFLERINDEN ISTIFADE EDIM YAYDA GUCLENDIREREM
DIQQETINIZE GORE MINNETDARAM
viki- İsmarıc sayı : 4
Salam Viki,araq uzu tuklendirmir,bundan 100% emin olun,hazirlanan mehlul spirt esasli olmalidir,o yungul qabiqlanma vermelidir ki lekelerinizin rengi acilsin ve mehlulu yalniz lokal,yeni lekelere cekin.SPF kreme gelince bizde havalar qefilden istileshir,o uzden ele SPF50 istifade edin,bu size yayin sonlarina qeder kifayet eder.
Ugurlar....
Ugurlar....
minnetdaram
salam Hi-Fi,
cox sag olun meslehetlerinize gore,uje istifade edirem onlardan,dediyiniz maskalari ancaq lekelere elemeliyem yoxsa butun uze?
bir de SPF terkibli kremle paralel uzume pitatelniy krem vura bileremmi? cunki uzum hal hazirda quruyur yaman,amma yayda yagli our
Cox sag olun
cox sag olun meslehetlerinize gore,uje istifade edirem onlardan,dediyiniz maskalari ancaq lekelere elemeliyem yoxsa butun uze?
bir de SPF terkibli kremle paralel uzume pitatelniy krem vura bileremmi? cunki uzum hal hazirda quruyur yaman,amma yayda yagli our
Cox sag olun
viki- İsmarıc sayı : 4
Salam Viki,qidalandirici kremleri ancaq geceler istifade etmek meslehetdir(bele kremler yagli olur),gun erzinde ise nemlendirici(bele kremlerin terkibinde ise su cox olur ve derimizin mayeye cox ehtiyaci var),onun uzerinden ise SPF kreminizi istifade edin
Salam men burda yeni qeydiyyatdan kecdim size bir sualim var bu qol ve ayaqlarda olan lekeleri nece apara bilerem ev seraitinde mene komek etsez sevinerem
Nunis- İsmarıc sayı : 1
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)